Kapu pieminekļu izgatavošana

Drukāt
Banner 1050x80

Akmens un Ko, SIA

Remtes 17A, Rīga LV-1046
Kapu pieminekļu izgatavošana

Mūža ritums, SIA

Carnikava, Rožu 10, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163

ABGC, IK

Lapmežciems, Jaunā 11, Lapmežciema pagasts, Tukuma nov., LV-3118

KLARA, IK

Jaunciema gatve 106A, Rīga, LV-1023
Granīta akmens izstrādājumi: pieminekļi, kapakmeņi, vāzes un daudz kas cits. Veicam izgatavošanu un uzstādīšanu par samērīgām izmaksām.

Ervīns Siliņš, IK, Darbnīca

Baltezers, Jaunspriešļu 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Kapu pieminekļu izgatavošana

Sailovs Grupa, SIA

"Sengauja", Iļķene, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2103
Siltumnīcas, siltumnīcu tirdzniecība Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Polikarbonāts, polikarbonāts siltumnīcām, polikarbonāta siltumnīcas Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Polikarbonāta Krievijas ražojuma metālkonstrukcijas, metāla karkass, kvadrātcaurules, koka vainags, pamati, siltumnīcu remonts,

Sēru nams

Raiņa 1, Jūrmala LV-2011
pakalpojumi diennakti, zārki, krusti, vainagi, lentes, bēres Jūrmalā, pilna dokumentu noformēšana, kapu , pieminekļi, kapu pieminekļu uzstādīšana, plašs kapu pieminekļu piedāvājums, kapu apmales, apbedīšanas

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Atvadas, SIA, Apbedīšanas birojs

Tēraudlietuves 3, Rīga, LV-1026
Kapu pieminekļu izgatavošana , pasūtīšana. Kapsētas un kapu kopšana, labiekārtošana., Kapu rekonstrukcija un labiekārošana. Pieminekļu uzstādīšana.
Aizgājēja piemiņai speciālisti piedāvā izgatavot gan atsevišķu kapu pieminekli ar gravējumu, gan - vienotu piemiņas ansambli, kuru veido piemiņas zīmei pieskaņotas kapu apmales, soliņi, ziedu trauki un kapa vietas norobežojums, kas visi tiek izgatavoti no granīta, marmora vai laukakmens. Ja nepieciešams, tiek veikta pieminekļa uzstādīšana un visas kapa vietas labiekārtošana, renovācija.